Ștergerea contului
Află cum să îți ștergi contul și datele asociate.
Pentru a solicita ștergerea contului și a tuturor datelor asociate SeniorContact, urmează pașii de mai jos:
Pași pentru a solicita ștergerea:
- Deschide aplicația SeniorContact.
- Mergi la setările aplicației (jos în dreapta în meniu), apoi la «Securitate» și apasă «Șterge contul» în partea de jos a paginii.
Alternativ, scrie-ne la support@seniorcontact.app cu subiectul «Cerere de ștergere a contului».
Cererea ta va fi procesată în 1–3 zile lucrătoare.
Ce va fi șters:
- Profilul și informațiile contului tău.
- Toate mesajele, media și celelalte conținuturi generate de utilizator.
- Fiecare senior pentru care ești încă administrator (inclusiv memento-uri etc.).
Ce poate fi păstrat:
- Date de tranzacție sau facturare până la 12 luni.
Pentru mai multe informații, consultă Politica de confidențialitate sau contactează-ne la support@seniorcontact.app.