Sletting av konto
Lær hvordan du sletter kontoen din og tilknyttede data.
For å be om sletting av kontoen din og alle tilknyttede data knyttet til SeniorContact, følg trinnene nedenfor:
Trinn for å be om sletting:
- Åpne SeniorContact-appen.
- Gå til appinnstillinger (nederst til høyre i menyen), deretter «Sikkerhet» og trykk «Slett konto» nederst på siden.
Alternativt kan du sende e-post til support@seniorcontact.app med emnet 'Forespørsel om sletting av konto'.
Forespørselen din behandles innen 1–3 virkedager.
Det som slettes:
- Profilen din og kontoinformasjon.
- Alle meldinger, medier og annet brukergenerert innhold.
- Hver eldre du fortsatt administrerer (inkludert påminnelser osv.).
Det som kan beholdes:
- Transaksjons- eller faktureringsdata i opptil 12 måneder.
For mer informasjon, se personvernerklæringen vår eller kontakt oss på support@seniorcontact.app.