Sletning af konto
Lær hvordan du sletter din konto og tilknyttede data.
For at anmode om sletning af din konto og alle tilknyttede data relateret til SeniorContact, følg trinene nedenfor:
Trin til at anmode om sletning:
- Åbn SeniorContact-appen.
- Gå til appindstillingerne (nederst til højre i menuen), derefter «Security» og tryk på «Slet konto» nederst på siden.
Alternativt kan du sende e-mail til support@seniorcontact.app med emnet «Anmodning om sletning af konto».
Din anmodning behandles inden for 1–3 hverdage.
Hvad der slettes:
- Din profil og kontooplysninger.
- Alle dine beskeder, medier og andet brugergenereret indhold.
- Hver senior, hvor du stadig er administrator (inkl. påmindelser osv.).
Hvad der kan opbevares:
- Transaktions- eller faktureringsdata i op til 12 måneder.
Se vores privatlivspolitik eller kontakt support@seniorcontact.app for mere information.